top of page

Dienstverlening

Kom meer over onze diensten te weten

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs
hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

The Contract

Financieel Advies

De hypotheekverstrekker bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en leningen. Wij begeleiden je om je wensen en behoeftes te realiseren. Voor iedere nieuwe klant maken we een inventarisatie van de financiële huishouding. Wat heb je geregeld? Wat kan er beter? Wat moet er nog geregeld worden? Vervolgens stellen we gezamenlijk de wensen en behoeften vast en bepalen we hoeveel risico je bereid bent te nemen voor het realiseren van de doelen. Op basis van deze informatie brengen wij een persoonlijk financieel advies uit. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je wat met dit financieel advies wil doen. Natuurlijk zorgen wij ervoor, dat de verschillende financiële verzekeringen of producten geregeld worden.

Key in the Lock

Hypotheeklening

 

Of u nu uw eerste woning koopt of op zoek bent naar een nieuwe woning om in te investeren, het vinden van de juiste hypotheek en financiering is ingewikkeld. En laat dat nu iets zijn waar wij in uitblinken. Wij helpen onze klanten met deze dienst en nog veel meer. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Wij vinden het belangrijk om u persoonlijk te spreken om een goede situatieschets te maken zodat we u de hypotheek kunnen adviseren die bij u en uw wensen past. Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben om in ons advies elke mogelijke hypotheekaanbieder mee te nemen. Dit betekent dat u zeker weet dat de hypotheek echt voor uw specifieke situatie geschikt is. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Als u al een hypotheek hebt en niet van plan bent om te verhuizen maar wel wil profiteren van de lage rente dan is het in sommige gevallen mogelijk om de hypotheek over te sluiten. Of oversluiten ook voor u aantrekkelijk is, hangt af van onder andere de looptijd van de hypotheek, hypotheekvorm en boeterente. Anders is rentemiddeling nog een mogelijkheid. Wij berekenen graag voor u of oversluiten of rentemiddeling ook voor u voordeliger is.

HYPOTHEEK VOOR ZZP

Voor zzp-ers gelden weer andere eisen voor een hypotheek. Als zelfstandige heeft u geen vast inkomen. Om te bepalen op welk inkomen de hypotheek wordt gebaseerd, wordt een gemiddeld salaris berekend uit de cijfers van de afgelopen jaren. De meeste hypotheekverstrekkers gebruiken hiervoor de cijfers van de afgelopen 3 jaar maar er zijn er ook die met minder genoegen nemen. Wij bekijken graag wat voor u mogelijk is.

NHG

Is de aankoopprijs van jouw huis lager dan € 405.000,-? Dan heb je recht op Nationale Hypotheekgarantie(NHG). Hiermee bouw je een financiële zekerheid in bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding of overlijden. Tevens verlaag je hierdoor de hypotheekrente, waardoor je netto maandlasten dalen. Hypotheek afsluiten? Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Contract Paper Signing

Pensioenen

Als u met pensioen gaat, wilt u er niet te veel op achteruit gaan. Toch blijkt ruim 80% van de gepensioneerden financieel flink in de leveren bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Wilt u weten of uw pensioen wel toereikend is?
Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We berekenen dan exact hoe hoog uw pensioen zal zijn en wat u -indien nodig- kan doen om uw pensioen op een aanvaardbaar niveau te krijgen.

Vader zoon

Verzekeringen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk om u te verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen.
Gelukkig kunt u veel risico’s goed verzekeren. Uit een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars en verzekeringen kunnen wij u adviseren welke oplossing het beste bij u past.

bottom of page